BejelentésEzoterikus Baráti Kör!
Válaszd meg utadat és találd meg Önmagad!

MENÜ


Nyitott baráti kör, hasonló gondolkodású emberek találkozási pontja.


"Aki megváltozik, megváltoztatja a világot is.
A világon nincs mit javítani, annál több javítanivaló van rajtunk.
Az ezoterikus út az örök vándorlás, az ólomból arannyá nemesedés útja.
A bölcs a lét minden területével harmóniában él, ezért a világa minden világok legjobbika.
Látja a valóságot, és felismeri, hogy minden jó, ami van.
Nem keresi a boldogságot többé, mert megtalálta önmagában."Az Ezoterikus Baráti Kör a lelkiség és a spiritualizmus iránt nyitott emberek találkozóhelye. Azoké az embereké, akik érzik vagy tudják, hogy a kiteljesedéshez nem elegendőek az anyagi javak, a karrier, hanem szeretnék magukat kibontakoztatni. Valamennyien voltunk és még leszünk valamely ezoterikus irányzat alkalmi vagy tartós követői. Keressük a helyünket, önmagunkat, az élet kis és nagy kérdéseire a válaszokat. Pedig ezeket nem fogjuk megtalálni. Ezek már bennünk vannak, ebbe az irányba kellene elindulni. Persze nem kárhoztatom én ezeket az ezoterikus irányzatokat, mert ha csak egy gondolatot, egy szót vagy bármi más apró dolgot ad nekünk kapaszkodóul ehhez az úthoz, akkor már jó.

Ennek a Baráti körnek a célja, hogy ebben a lassan káosszá váló ezoterikus útvesztőben lámpást adjon annak a kezébe, aki akár csak egyszer is ellátogat hozzánk. Talán sokuknak vannak jó vagy rossz tapasztalatuk ebben az ezoterikus világban. A célunk, hogy megismertessük a legfontosabb irányzatokkal a hallgatóságot.
Kötelezettségek nélkül, mert itt semmit sem kell tenni. Csak nyitottan, befogadóan figyelni. Nincs létszámolvasás vagy ülésrend. Aki jön azt szeretettel (na meg az előadás szünetében hagyományosan egy kis pogácsával) fogadjuk. Világnézettől független emberek jönnek itt össze havonta egyszer (a jövőben reményeink szerint többször) hogy bepillantást kapjanak hiteles előadók által az ezotéria egy-egy területébe. Az alkalmankénti kb. két órás előadások előtt-alatt és után lehetősége van mindenkinek, hogy a kérdéseit feltegye az előadónak, vagy éppen egy másik jelenlévőnek. Nem a földtől elrugaszkodott embereket talál itt, nincs sem szárnyunk sem szarvunk. A lelkiséget a mindennapokban kell megélni, a hétköznapjaink részévé kell, hogy váljon, a napi döntéseink iránymutatója kell, hogy legyen.

Az ezoterikus kifejezés titkosat rejtettet jelent, tudása csak a beavatottak számára adott. Persze vannak dolgok, amit meg kell tanulni, de a Baráti Kör célja nem ez, hanem, hogy az ezotéria a belső tudáshoz juttasson el minket, hogy az útkeresésben társ legyen két órára vagy többre, kinek-kinek belátása szerint.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!